Waarom zou je Avaera kokosolie gebruiken?

Avaera kokosolie zo puur als mogelijk. Onze olie is onbewerkt, koudgeperst, rauw en ongebleekt. We voegen geen kunstmatige kleuren, aroma’s, conserveermiddelen of genetisch gemodificeerde organismen toe. Avaera Coconut Oil is afkomstig van King Coconuts, alleen te vinden op het eiland Sri Lanka. Of u nu kokosolie gebruikt voor huidverzorging, haarverzorging of gezond eten, Avaera kokosolie is uw beste keuze.

Sociale missie

We zijn op een missie om de bomen van de aarde te herstellen, om het milieu te behouden en te delen met toekomstige generaties. Ongeveer 2,3 hectare bomen worden wereldwijd om de seconde gekapt. Om deze reden hebben we het onze missie gemaakt om een ​​boom te planten telkens wanneer een pot Avaera kokosolie wordt gekocht. Door bij Avaera te kopen, steunt u niet alleen schone, duurzame producten, maar ondersteunt u herbebossing inspanningen.

Gezondheidsvoordelen

Puur en natuurlijk, Avaera Coconut Oil levert maximale voedingsstoffen die onze klanten ten goede komen. Avaera kokosolie stimuleert het metabolisme om te helpen bij gewichtsverlies, helpt bij het beheersen van hoge cholesterol en hartaandoeningen, versterkt de haarzakjes en bevordert de haargroei, hydrateert de huid en keert huidverkleuring terug, en meer. Om meer te weten te komen over hoe u kunt profiteren van het gebruik van pure kokosolie, bekijkt u onze blog of vindt u onze Facebook-pagina leuk voor regelmatige wellness-tips en -tricks.

Toepassing

Avaera Coconut Oil biedt op een natuurlijke en veilige manier de interne en externe gezondheid. Het kan gemakkelijk in recepten worden vervangen om ongezonde vetten in het koken en bakken te vervangen, en mengt zich goed in dranken. Consumeren van Avaera kokosolie zorgt voor een effectieve behandeling van Candida en obstipatie. Kokosolie is een natuurlijke vochtinbrengende crème en antibacterieel middel voor huidaandoeningen, zoals voetschimmel, koortslippen, gebarsten hielen, ingegroeide haartjes, roos en meer. Kokosolie kan in huis worden gebruikt om schoon te maken, te polijsten en te smeren, ter vervanging van agressieve en vaak giftige chemicaliën in en rond het huis.

Praktisch gebruik

Pure en natuurlijke Avaera kokosolie kan direct voordelen toevoegen aan een gezonde levensstijl. Vervanging kokosolie voor niet-zuivelproducten creamer in uw ochtendkoffie. Probeer een eetlepel kokosolie toe te voegen aan een fruitsmoothie om voedingsstoffen te stimuleren en een romige textuur toe te voegen. Gebruik kokosolie om boter, margarine en dierlijk vet te vervangen in recepten. De antimicrobiële en schimmelwerende eigenschappen van Avaera Coconut Oil maken het perfect voor mondhygiëne. Meng een gelijk deel bakpoeder en kokosolie om een ​​uitstekende tandpasta en mondwater te maken. Avaera Coconut Oil kan worden gebruikt als een natuurlijk alternatief voor commercieel geproduceerde scheerschuim (die bubbels nodig heeft!) En deodorant.

Opslag advies

Bewaar Avaera kokosolie op een locatie binnen handbereik in een kast in de keuken, of in bad, of beide!
Avaera kokosolie is extreem stabiel en hoeft niet gekoeld bewaard te worden. Als je de voorkeur geeft aan een zachte textuur, bewaar de kokosolie bij de kachel, zo niet, kies dan voor een koelere locatie. Kokosolie smelt op ongeveer 76 graden Fahrenheit of 24 graden celsius. Het blijft stabiel in zowel vaste als vloeibare vorm en heeft een houdbaarheid van ten minste twee jaar.

Waarom moet ik kokosolie gebruiken?
Kokosolie is glutenvrij, lactosevrij, cholesterolvrij en veganistisch en wordt gezonder verteerd dan andere voedingsvetten. Hoewel vetten essentieel zijn voor een gezond dieet, bevatten de meeste diëten een overvloed aan vetzuren met lange ketens (LCFA). Moeilijk en langzaam te verteren, LCFA’s worden in het lichaam opgeslagen als ongewenst vet. Kokosolie is een gezond verzadigd vet dat middellange-keten-vetzuren (MCFA) bevat die veel anders worden verteerd. De MKVZ’s in kokosolie worden rechtstreeks naar de lever getransporteerd en worden niet opgeslagen als lichaamsvet, maar worden gebruikt als een directe energiebron.

Gezondheid en welzijn
Kokosolie heeft op verschillende manieren voordelen voor het fysieke welzijn. Vetzuren in de middellange keten zijn de sleutel tot de gezondheidsvoordelen van het toevoegen van kokosolie aan het dieet. Als kokosolie afbreekt tijdens de spijsvertering produceert het ketonen. Ketonen transformeren lichaamsvetten in energie en ondersteunen de hersenfunctie. Kokosolie ondersteunt het hart-gezonde metabolisme dat de bloedsuikerspiegel stabiliseert en het goede HDL-cholesterol in het bloed verhoogt. Laurinezuren in de kokosolie werken om schadelijke micro-organismen in ons lichaam te vernietigen en infecties in onze darmen te bestrijden, zoals Candida. Kokosolie heeft een vergelijkbaar gunstig effect op bacteriën en schimmels op de huid, waardoor het een natuurlijke remedie is tegen psoriasis en eczeem.

Sport, Gewichtsbeheersing & Levensstijl
Calorieën uit kokosolie zijn calorieën die worden geïnvesteerd in een gezonde levensstijl. Het opnemen van kokosolie in het dieet ondersteunt een gezond gewicht door het vermijden van de vetopslag in verband met ongezonde vetten. Kokosolie geeft een gevoel van volheid dat de aanvallen van honger duurt en vermindert. Laurinezuur wordt in kokosolie in hoge concentraties aangetroffen en ondersteunt het metabolisme van het lichaam, wat leidt tot een gezond gewichtsbeheer. Omdat de MCLA’s in kokosolie direct naar de lever worden gestuurd, verbrandt het lichaam die energie tijdens het sporten en bewaart gezond spierweefsel. Kokosolie bevat veel enzymen die nodig zijn voor de productie van testosteron, essentieel voor bodybuilding en gezondheid van de botten bij beide geslachten.

Schoonheid & anti-aging
Een pot kokosolie in het bad, heeft een veelvoud aan toepassingen als middel voor schoonheid. Op de huid aangebracht, maakt kokosolie een uitstekende vochtinbrengende crème, een zonnefilter, een balsem voor gesprongen lippen en hielen, een deodorant, een zalf om wonden en huidirritaties te genezen. Het maakt een uitstekende make-up verwijderaar en beschermt het eiwit in het haar terwijl het hydrateert voor en na het shamponeren, en zelfs als een leave-in in conditioner. Gebruik kokosolie om hoofdroos, hoofdluizen en de jeukende huid te verlichten. Kokosolie verbetert de mondgezondheid wanneer gebruikt met baking soda als tandpasta, en in een proces genaamd olie trekkende – kokende olie in de mond gedurende maximaal 20 minuten om het tandvlees en de tanden te ontgiften en te genezen.

Waarom de kokosolie van Avaera?
Avaera kokosolie is extra virgin kokosolie van de hoogste kwaliteit, exclusief gemaakt in Sri Lanka van de King Coconut – een kokosnoot die wordt geprezen vanwege zijn B-vitaminen, aminozuren en essentiële gezondheidsvoordelen. Kokosolie van mindere kwaliteit wordt gewonnen uit gedroogd kokosvlees en heeft een lagere voedingswaarde en antioxiderende waarde vanwege de hitte en chemicaliën die bij de verwerking worden gebruikt. Olie die in dit droge proces wordt geëxtraheerd, wordt vaak geadverteerd als geurvrij en zelfs organisch, maar is van dezelfde slechte kwaliteit. Avaera kokosolie wordt op natuurlijke wijze geëxtraheerd op biologische boerderijen in Sri Lanka met behulp van het verse, natte proces – koud geperst en gefilterd – om hoogwaardige, romige, extra vierge kokosolie te produceren met alle gezonde voordelen, natuurlijke smaak en antioxidanten behouden. De verkoop van Avaera kokosolie ondersteunt de kokosnoot boerderijen in Sri Lanka door voor elke verkoop een boom te planten, terug te geven aan de natuur en ervoor te zorgen dat kokosolie van hoge kwaliteit wordt geleverd.

Hoe moet ik kokosolie gebruiken?
Kokosolie kan worden gebruikt bij het koken, bakken, braden en als een huidbehandeling. Voor lichamelijke gezondheid, zal inname van twee eetlepels per dag gunstige gezondheidsresultaten opleveren. Deze hoeveelheid kan worden bereikt door te beginnen met een theelepel per dag, geleidelijk oplopend tot 2 eetlepels. Als huidbehandeling kan kokosolie veel minder gezonde hydraterende en make-up alternatieven vervangen en essentiële ruimte in uw bad vrijmaken. Kokosolie is zeer stabiel en kan royaal worden gebruikt om schoonheid te verbeteren.

Hoeveel eetlepels in pot van 500 ML?

Er zijn ongeveer 33 eetlepels in een pot van 500 ml.