Hotels & Restaurants

Speciaal voor de hospitality sector bieden we de kokoswater au naturelle en de kokoswater met twee exquise smaak varianten gebotteld in een glazen flesje (220ml). De hals is slank en de body is gefundeerd. Ze ziet er knap uit op een tafel geserveerd bij een exquise restaurant diner, lunch, ontbijt tafel of een feestelijk momentje. Mocktail en cocktail fans kunnen het als basis gebruiken voor het zachte kokos briesje of het bloemige van de kardemom. Het zwarte label van Avaera maakt het iets sjieker voor events, boetiek hotels, rooftop bars, cocktailbars en restaurants. Je wilt gezien worden met dit flesje als je lekker aan het wellnessen bent of je hotelkamer niet uitkomt en lekker de mini-bar in je hotelkamer aanspreekt. Laven in bourgondisch genieten en ook nog eens lief zijn voor je body. Dat is toch voor iedere body & iedereen op elk moment van de dag!

Travel

Voor de luchtvaart en sport bieden we een recyclebaar Tetrapak (220ml) aan. Als je reist, verpoost of sport hebben je extra hydratatie nodig. Kokoswater is dan het juiste caloriearme alternatief (1 glas bevat 45 calorieën) en bestaat 95 % uit water en het bevat een unieke combinatie van vitamine C en mineralen. De drank bevat meer kalium dan natrium plus kleine hoeveelheden van andere nutriënten (calcium, fosfor, ijzer, aminozuren, vitamine C en B, mineralen waaronder natrium en magnesium). 

Wij geloven heilig in het dresseren van de dorst met water of kokoswater. Drink ongeveer 2 liter water per dag en af en toe – als je trek hebt -een glaasje kokoswater. De Amerikaanse Aerospace Medical Association adviseert om ongeveer 0,25 cl water per uur te drinken als je vliegt.  Hoe langer je vlucht, des te belangrijker hydratatie wordt. 

Reizen en sporten vergen extra energie! Avaera kokoswater is ongezoet, daar kokoswater al een natuurlijk zoetje heeft. De variant met smaken komen van een biologisch extract van een vrucht en specerij.  Lekker verfrissend en je voelt je meteen gehydrateerd. Yummie!

Sports

Kokoswater is een isotone sportdrank dat evenveel deeltjes glucose en elektrolyten bevat. Isotone dranken bevatten 4 tot 8 gram koolhydraten per 100 milliliter en 400 tot 1600 milligram natrium per liter. Dus Avaera Kokoswater bevat natrium en glucose, dat je juist nodig hebt bij het sporten.

Bij duursporten of intensieve kracht krachttraining op een strikt calorie budget, adviseren we het drinken hypotone dorstlessers zonder glucose zoals water of sportdranken waar extra natrium aan is toegevoegd. Avaera Kokoswater met of zonder spice kan als een fijne aanvulling dienen tijdens duursporten en intensieve krachttraining. Lekker voor de extra verfrissing en gezond!